Vizoviczki TELJES vádalkuajánlata

0
50915

Nyomozati alkut akart kötni Vizoviczki László a Központi nyomozó Főügyészséggel még 2013. szeptemberében, amikor épp házi őrizetben volt. A diszkópápa többek közt születendő gyermekére hivatkozva azt ajánlja az ügyészeknek, hogy büntetlenség, letöltöttség vagy felfüggesztett kiszabása esetén kitálalna. Mint fogalmaz többek közt információkkal tudna szolgálni egy országgyűlési képviselő-polgármesternek adott rendszeres, nagy összegű kenőpénzről. (2. oldal)

Az alkuból kiderül, hogy korábban, 2013. tavaszán már adott át ügyeket az ügyészségnek, amelyek kivétel nélkül a 2002-2010 közötti MSZP-s vezetésről szóltak. (3.oldal) Ezek miatt azonban soha nem indult büntetőeljárás.

Az alkuajánlatban többször fenyegető hangnemben szól az ügyészséghez Vizoviczki. Megemlíti például, hogy bár eddig csak a szocialisták időszakáról beszélt, de sok információval rendelkezik a 2010 után történtekről is. Erről azonban mint fogalmaz „soha nem szeretnék beszélni politikai elkötelezettségem, és az ország kormányzati stabilitásának megőrzése miatt. (…) Ezért tisztelettel kérem a Tisztelt Ügyészséget ne kelljen ezen ügyeket is beemelni jelen ügyem rendezése érdekében. Én nagyon nem szeretném ezt tenni, de mindenki megérheti, hogy az ország sorsáért való aggódásomat és politikai elkötelezettségemet egy ponton meg fogja haladni gyermekeim felnevelésében való részvételem igénye.” (5.oldal)

A TELJES Vizoviczki alkuajánlat CSAK nálunk!

alku1 alku2_ alku3_ alku4_ alku5_ alku6 alku7 alku8 alku9 alku10 alku11 alku12 alku13