VONA18 – A devizahitelek újraszámolásával az adósok megmenthetőek

1
674

Új devizahitel elszámolást vezet be a Jobbik 2018-ban kormányra kerülése után. Ennek lényege, hogy a felvételi árfolyamon forintosítják a hiteleket, ami sok adósnak tényleges megoldást jelentene.

1 hozzászólás

 1. Mindenbe egyetértenk Vona Gábor úrral ,és még én 2014-Novembereben is voltam a JOBBIK tűntetésén az MNB előttin , és csak a Jobbik tűntetett mellettünk többször is ,miközben 2010 től felvételkori áron akart a Jobbik forintosítani minden devizahitelest !!! Előremegtervezett 2001 es (orban-rogán disznaja )bankpaktumos mindenkori maffia !!! ELŐRE MEGTERVEZETT NEPIRTÁS ,netanjahus-soros-roschilld projekt !
  Több mint 5000 ötezer öngyilkos eddíg az eredmeny es többszázezer ember kínzása ,évtizedeken keresztül nélkülözesbe való taszítása az 1 200 000 sevizahiteles es azok minden csaladtagjának a kínzása ,eheztetese ,utcárahajigaltatása eveken keresztül ! MI EZ HA NEM TUDATOS NÉPÍRTAS ,TELJES JOGFOLSZTÁSOK KÖZEPEDTE 8 ÉVEN ÁT !!! Mindíg azert bűntettek vállalkozóként ,mert előbb visszafizettem a hitelt ,MOST VISZON teljes satu ,csiki -csuki ellehetetlenítes ,amiből soha nincs kiüt ,tehat rabszolgásítása a fél orszagnak ,4 000 000 ,négymillió embert érintő kerdes ,hogy húzódhat idáig évtizedig és túl ,EGY NORMALIS KORMANYZAS ALATT ?????????
  HOL VOLT AZ EU SZARFÉSZEK NÉPIRTÓ BAGAZS ??????? HOL VOLT A NAGY KAMU ,KIVÉREZTETŐS ENSZ ??????? MOCSKOS MAFFIA VILÁG !!! HOL VAN A MINDENNEK FELETT ÁLLÓ EMBERI ÉLET ???????????
  HOGY TÖRTENHET EZ MEG ÉS KIK A FELELŐSEK ????? KI A FELELŐS ÉS KIK EZÉRT A NÉPIRTÁSÉRT ????
  JOGUNK VAN TUDNI ÉS LATNI A POFÁJUKAT !!!!!! MINDNEK !!!!! BÖRTÖNBE A FELELŐSÖKKEL ,STADION BÖRTÖNBE ÖRÖKRE ,TELJES VAGYONELKOBZÁSSAL ,ÉS ÖNFENNTARTÁSSAL !!! EGY POCSOLYA VIZET SEM ERDEMEL AZ ILYEN POSVÁNY ,AKI MASOK ÉLETÉVEL JÁTSZOTT A SZAR VAGYONÉRT !!!!
  CSAK A JOBBIK VALLALHTÓ FELELŐSEN !!!
  SZEBB JÖVŐT !

Comments are closed.